Den Nya Piaget Polo-klockan Har Lanserats, Klock Kopior

Efter att ha lanserat den populära ultratunna evighetskalenderklockan, tolkar den klassiska Piaget Polo-serien återigen en annan klockkomplikation utsökt och presenterar en ny klocka i en ljus smaragdgrön ton.

Distinkt stil

Orden ”Juvelerare och urmakare sedan 1874” trycktes för många år sedan på Piagets klockcertifikat, och sammanfattar kortfattat dess unika prestationer. För hundra femtio år sedan föddes Piaget i La Côte-Aux-Fées, djupt inne i Juradalen, den schweiziska urmakarkonstens vagga. Grundarfamiljens djärva och banbrytande anda lade grunden för dess distinkta estetiska egenskaper och enastående rykte. Piaget håller fast vid expertisen inom ultratunn design och har utvecklat en serie legendariska urverk installerade i klockor gjorda av slanka komponenter samtidigt som de på ett smart sätt tolkar de vackra färgerna på dekorativa ädelstenar och enastående guldhantverk. Noggrant hantverk ingjuts i Piagets fina urmakar- och smyckesverk och verk som lämpar sig för dagligt bruk.

Exakt rytm

Piaget Polo-seriens kronograf gjordes om 2016 för att passa in i modern urtillverkning samtidigt som den fortsatte den eleganta och sportiga stilen från den första Piaget Polo-seriens klocka 1979. Denna klocka vittnar också om Piagets passion för komplexa funktioner. Dess tekniska ursprung kan spåras till kronografrörelserna i Gouverneur-klockan på 1980-talet och klockorna i Protocole XL och Upstream-serien i början av 2000-talet. Klock kopior.

PIAGET Polo Series Kronograf

Detta nya verk antar ett kuddformat fodral med en diameter på 42 mm. Olika geometriska former överlappar harmoniskt i den rundade kroppskonturen, vilket visar en charmig känsla av lager. Klockan har ett 1160P urverk, som exakt driver kronografens komplexa funktion. Urtavlan har en unik kontrasterande färgdesign, som unikt tolkar den tvåfärgade estetiken hos ”Panda Plate”-klockan men använder inte den klassiska kombinationen av rent vitt och matt svart. Istället introducerar den en varmare färg, som framhäver Piagets djärva och ohämmade kreativa uppfinningsrikedom. Den ofattbara blandningen av stilar skapar en helt ny visuell upplevelse.

Lucky Green

Urtavlan fortsätter den eleganta legenden om den första klockan i Piaget Polo-serien 1979, och återger den klassiska designen med runda formgravyrer. De utsökta horisontella ränderna matchas med en rik smaragdgrön ton, som injicerar en levande och iögonfallande ny betydelse i urtavlan i flödet av fluorescerande ljus.

Den unika och charmiga gröna tonen återspeglar skickligt den frodiga grönskan i de schweiziska Jurabergen, Piagets födelseplats. Denna färg har tidigare använts i PIAGET Polo Field-kalenderklockan och PIAGET Polo ultratunna evighetskalenderklocka med en annan ikonisk komplikation. Till skillnad från den andra ”panda dial”-klockan med en stenblå urtavla och en gummirem, är den nya PIAGET Polo-klockan utrustad med ett glänsande rostfritt stålarmband. Från dess första framträdande i början av 1980-talet till den senaste versionen som har genomgått evolution och innovation, fortsätter PIAGET Polo-serien att lysa med vitalitet och tolkar tidens sanna mening med olika charm och livsstilsförändringar.