Ny True Square ”Colorful Gems” Mekanisk Klocka, Replika Klockor

Rados fyrkantiga högteknologiska keramiska replika klockor har länge varit välkända, med True Square-serien som representant: ihålig urtavla, skarpa linjer, högteknologisk keramisk låda i ett stycke tillverkad av formsprutning, lätt och inte lätt att bära, och mycket bekväm att bära. Med sommarens fotspår tyst närmar sig, har True Square ”Colorful Gems” mekaniska klocka gjort en bländande debut, som konkretiserar de färgglada elementen. Den fortsätter den klassiska essensen av serien och gör djärva innovationer och genombrott i detalj, vilket injicerar ny vitalitet i hela serien.

Starlight på handleden

I det stora universum är världen lika färgstark som en palett, och det är inte en överdrift att beskriva den nya mekaniska klockan True Square ”Colorful Gems” som ”en grupp stjärnor som lyser”. Tolv gnistrande färgade ädelstenar är prickade på det polerade vita högteknologiska keramiska höljet, som stjärnor, och en fest av färger börjar gradvis, som symboliserar filosofin att bryta sig loss från begränsningar och verkligen vara fri. Vrid försiktigt på handleden, och diamanterna kommer att gnistra av bländande ljus under smekningen av ljuset, vilket ger livskraft och lycka till bäraren, som om hela världen är upplyst.

Jin Chens enastående prestanda, varumärkestalesman för Rado Swiss Rado, har injicerat ny vitalitet i True Square-seriens ”Colorful Gems” mekaniska klocka. Färgglada ädelstenar flyter mellan hennes handleder och blommar av sommarvitalitet. Ädelstenar i olika färger representerar också livets många aspekter och bildar en otrolig resonans med Jin Chens ”sanna jag” anda av kontinuerliga experiment, självgenombrott och vägran att definieras under åren.

Färgglad estetik

Urtavlan på True Square ”Colorful Gems” mekaniska klocka har en vit vertikal borstad design med rodiumfasningar, och de färgade ädelstens-timmemarkörerna är pricken över i:et och injicerar vitalitet i denna klocka. Varje ädelsten har noggrant polerats, med utsökta färger och glänsande lyster, som perfekt ekar de rodiumfärgade centrala tim- och minutvisare med orange Super-LumiNova lysande beläggning, som visar Rados unika insikter i färgestetik. Oavsett om det är en stjärnspäckad middag eller en kreativ konstutställning kan det bli handledens ljusa fokus och få allas uppmärksamhet tyst.

Den inbyggda utmärkta Rado Swiss Rado R734 automatiska mekaniska rörelsen ger bäraren upp till 80 timmars kraftreserv. Utrustad med en Nivachron anti-magnetisk hårfjäder och klarar 5-positionstester, kan den säkerställa korrekt restid i alla miljöer. Urverket är dekorerat med en charmig rund riskornsstruktur, och urverket dekorerad med Genève-ränder bidrar ytterligare till dess skönhet.

Med en lätt och fri form och färgstark visuell estetik ger ankomsten av ”Colorful Treasures” ny vitalitet till True Square-serien. Det kommer att fortsätta det konsekventa konceptet med True Square-serien, fortsätta att skydda varje oberoende själ och föra över tron ​​på sann frihet och självobeslutning till varje odefinierat liv.