Hur Man Använder En Antik Rolex-klocka, Rolex Klocka Kopia

Ett av sätten att använda en antik Rolex är att hålla den från att bli blöt. Det första du bör vara uppmärksam på är att hålla den torr. Detta gäller även dykklockor eftersom det är oundvikligt att modeller som är gamla nog att kallas antikviteter (med specifikationer för gummiklockor) inte är vattentäta. Om man tänker efter noga är det ett mirakel att klockor från 40 eller 50 år sedan fortfarande kan bibehålla vattentäta funktioner. Det finns naturligtvis ingen anledning att vara så nervös och intrasslad. Så länge du inte låter klockan bli blöt vid dagligt bruk kan du förhindra att vatten kommer in i de flesta fall. Men om klockan blir blöt bör du omedelbart gå till butiken där du köpte den för reparation efter försäljning. Om du inte hanterar det snabbt kommer de inre delarna att rosta mer. I svåra fall kommer årets urtavla att skadas, och det kommer att kosta mer att reparera senare. Detta är samma för klockor i alla åldrar. Ett enkelt sätt att avgöra om en klocka har blötts i vatten är dessutom att se om klockspegeln är imma. Rolex klocka kopia.

För det andra kan den inte träffas. Klockor är precisionsinstrument, så de är inte vibrationsbeständiga, speciellt vissa antika klockor med en lång historia. Dessutom kan mycket svåra kollisioner och vibrationer också göra att den lysande färgen faller av. Förutom kollisioner eller fall bör du undvika att bära klockan under fysisk träning, som att springa eller spela boll. Om den utsätts för en betydande stöt kan den inre mekanismen skadas allvarligt även om utseendet inte förändras. I händelse av en allvarlig kollision kan du kontrollera om det finns något onormalt ljud eller uppenbar avvikelse i noggrannhet genom att försiktigt skaka klockan och kontrollera noggrannheten genom att observera den genomsnittliga dagliga skillnaden inom en vecka.

För det tredje måste den hållas från potenta magnetiska krafter. Noggrannheten hos mekaniska klockor påverkas av magnetiska fasta miljöer, så du bör undvika att utsätta din klocka för intensiva magnetiska krafter. Den specifika anledningen är att du bara behöver tänka på delarnas struktur i dess inre rörelse för att veta, vilket inte bara gäller antika klockor utan även moderna klockor. Dagligen skulle det hjälpa om du var noga med att inte förvara din klocka med föremål som avger stark magnetism, såsom mobiltelefoner, elektroniska enheter och andra magnetiska föremål. Eftersom magnetismens inverkan är omvänt proportionell mot avståndet, rekommenderas att klockan är minst 5 cm från den magnetiska källan. Jag brukar dock ha klockan på mig för att göra datorarbete, så det borde inte vara några problem om det inte är någon direkt kontakt. Om klockan dessutom plötsligt tappar precision är en av möjligheterna att den kan magnetiseras. Även om den är magnetiserad kan magnetismen elimineras. Du kan konsultera butiken där du köpte den först. De flesta butiker kommer att ha denna utrustning.

Många sådana människor måste äga flera klockor och använder inte antika klockor ofta, men de bör använda dem då och då. Om du inte använder antika klockor ibland kan interiören, kronan, knapparna etc. fastna; om den precis har fått en översyn är det oftast inga problem, men äldre smörjmedel tenderar att fastna snabbare än moderna smörjmedel. Dessutom kan regelbundna driftskontroller effektivt upptäcka defekter snabbt. Även om det är onödigt att göra detta varje dag, bör du emellanåt vrida drivfjädern långsamt med kronan för att kontrollera operationen. En annan sak är att undvika regelbundna besiktningar, som gäller antika och moderna klockor. Inspektion vart tredje till vart femte år rekommenderas, beroende på modell och användning. Inspektion är en underhållsprocess där delar demonteras, rengörs och smörjs om. Samtidigt, om några inre delar försämras eller är skadade, kommer de att bytas ut vid behov. Om inspektioner utförs kan interna problem åtgärdas, symtomen kan förvärras, andra delar kan åldras snabbare och reparationskostnaderna kan till och med bli oväntat höga. Därför är regelbundna inspektioner nödvändiga för att fortsätta använda under lång tid.

Slutligen, kom ihåg att underhålla den ordentligt efter användning. Oavsett om det är en antik eller modern klocka, kan du använda en mjuk trasa-liknande trasa för att torka bort svett eller talg som samlats under användning. Att regelbundet använda en mjuk, torr tandborste för att ta bort skräp som kommer in i mellanrummet rekommenderas också, särskilt på sommaren. Svett, talg och smuts gör att klockan rostar. Denna rost gör att delar försämras och skadas. I svåra fall kommer klockan att falla till marken när den bärs. Att hålla klockan ren är också bekvämt, så om du känner att remmen är smutsig bör du rengöra klockan i tid. Hittills har charmen med antika klockor och dagliga användningsmetoder introducerats. Så vilken modell ska du välja när du köper en antik Rolex-klocka för första gången? Att välja den du gillar är bäst baserat på designen och atmosfären. Vänner som köper den för första gången kommer att välja sitt födelseår, men en av nyckelpunkterna för att välja en antik klocka är underhåll efter försäljning.
I de flesta fall kan den underhållas och repareras på servicecentret, men du måste hålla urtavlan, händerna, ramen och remmen synkroniserade. Om reparationskostnaden för vissa vintageklockor är för hög eller om delarna har utgått, kan de endast underhållas och repareras av privata reparationsverkstäder. Därför skulle det hjälpa om du hittade en pålitlig kanal för underhåll efter försäljning när du köper antika klockor.

Redaktören tror att ditt tänkande är viktigt om du vill uppskatta antika klockor. Antika klockor handlar inte om precision; det handlar om huruvida du kan känna charmen med delen som överträffar precisionen. Ovanstående är ett vardagligt snack om användningen av antika klockor. Ursäkta mig om det finns några brister. Det kommer att ha ett visst referensvärde för alla.