Breguet – Uppfinnaren Av Tourbillon, Replica Watches

Officiellt dokument om patentet för tourbillon-regleringsanordningen beviljad till Abraham-Louis Breguet den 7 juli 1801

Det började med en genialisk idé.

Mellan 1793 och 1795 kom herr Breguet på idén att skapa en tourbillon för att hantera de fel som orsakades av gravitationens påverkan under klockans drift. Balanshjulet, hårfjädern och escapement (pallgaffel och escape-hjul) placeras tillsammans i en bur som roterar runt en axel. Eftersom alla fel fortsätter att inträffa med en fast frekvens tar de bort varandra. Replica watches.

Mr. Abraham-Louis Breguet, fadern till moderna klockor och urtillverkning

Stiltolkning, arv av väsen

Tourbillon är känd inom klocktillverkningsindustrin och är beundrad över hela världen. Oavsett hur tiden går, är tourbillons liv alltid fräscht. Från No.986 Tourbillon Precision Chronograph Pocket Watch, som har körts exakt i mer än 200 år, till de samtida modellerna, har varumärket alltid hållit fast vid Mr. Abraham-Louis Breguets outtröttliga strävan efter estetik och konst. Breguets estetiska stil har stuckit ut sedan eran av komplicerade klockdekorationer och känns igen direkt.

Breguet No.986 Tourbillon Precision Chronograph Fickklocka

Nu visas på Shanghai Breguet Museum of Time and Art, klockentusiaster uppmanas att uppskatta dess tidlösa charm.

Inspirationen till urtavlan till Breguet Classique 5367 Ultra-Thin Automatic Tourbillon Watch kommer från den tidigare nämnda antika fickursdesignstilen, vilket återspeglar varumärkets konsekventa estetiska koncept. Mästaren urmakare tolkar Breguets estetiska stil rent och exakt på den enkla urtavlan, och tourbillonen som är monterad på urtavlan roterar dag och natt. De klassiska Breguet-visarna i blått stål bildar en skarp kontrast med den felfria ”Grand Feu” emaljratten, vilket gör positionen för tim- och minutvisare mer okomplicerad och lättare att läsa, och enkelheten framhäver ädelheten hos tourbillon-enheten.

Hjul över hela världen, innovation inom hantverk

Under 2000-talet har Breguet förnyat sig samtidigt som det behållit sitt traditionella hantverk. Bara inom området tourbillon har Breguet många patent. Varumärket var banbrytande för silikonmaterial i balanshjul (inklusive hårfjädrar), escapement-hjul och pallgafflar. Detta material är lätt, korrosionsbeständigt och slitstarkt och påverkas inte lätt av magnetfält, vilket avsevärt förbättrar klockans noggrannhet.

Breguet har dock fortsatt att utforska tourbillons. Den har skapat så många som 52 tourbillon-modeller, vilket gör den till ett av märkena med det bredaste utbudet av tourbillon-klockor, inklusive dubbelroterande tourbillons, ultratunna tourbillons, sesamkedja-tourbillons, etc. Dessa mästerverk av skapelse vittnar om stilen hos gånger och tolka skönheten i rationalitet. Tillkomsten av den dubbelroterande tourbillon symboliserar den oändliga utforskningen av klocktillverkning och strävan efter excellens, och tolkar tidens sanna mening.

2020 skapade Breguet ett komplext och harmoniskt mikrokosmos i klockans begränsade utrymme med klockan Classique 5345 Double Tourbillon Quai. Paris klockvallen som ristats bakom den markerar startpunkten för Breguets entreprenörskap. Det är toppen av Breguets tourbillon-teknik och konst och det bästa exemplet på Breguets stolta ställning på toppen av tourbillon. Två oberoende tourbillon-enheter driver klockan. Den helt exponerade rörelsen visar att de två oberoende drivande tourbillon-anordningarna driver driften av hela skenan genom den centrala differentialen. Som två mekaniska hjärtan som fungerar oberoende av varandra, genomför varje tourbillon en rotation per minut. Huvudskenan där tourbillon är placerad är kopplad till timvisaren och roterar tillsammans. Timvisaren fungerar som den främre bryggan på en av tourbillonerna, och den förlängda delen fungerar som den främre bryggan på den andra tourbillonen. Tourbillonen roterar med klockans tidskomponent i en rytm av en rotation var 12:e timme.

Breguet Classique 5345 Double Tourbillon Quai d’Or Watch

Förutom den komplexa dubbla tourbillon-funktionen, kombinerar denna jubileumsklocka superb mekanisk teknik med djupa estetiska prestationer. Samtidigt som Tourbillon-funktionen förnyas, är Breguet-logotypen också tydligt synlig. Oavsett om Breguet blå stål visare på urtavlan eller de fantastiska dekorativa detaljerna som ges till rörelsen genom guillochégraveringsprocessen, dessa unika logotyper framhäver alla varumärkets estetiska stil och utmärkta hantverk.

Konst att skapa, värdefulla mästerverk

Som ett värdefullt vittne till Breguets rika historia har tourbillon gynnats av samlare, historiker och kändisar inom urmakare sedan dess uppfinnares tid, inklusive kung George IV av Storbritannien, Sir David Salomons, George Daniels och Nicolas G.Hayek .

Tourbillon är höjdpunkten av fusionen av färdigheter och förkroppsligandet av varumärkets konstnärliga väsen. Som uppfinnaren av tourbillon har Breguet etablerat sin ledande position inom high-end klocktillverkning med sin innovativa anda och extraordinära kompetens. Varumärket har en fantastisk historia på mer än 200 år och fortsätter att främja utvecklingen av klocktillverkning med suverän teknologi och konstnärlig innovation. Breguet lyser i klockvärlden med sin outtröttliga strävan och enastående skapelse och fortsätter att leda konsten att klocktillverkning och klockkultur och konst mot en ljusare framtid.