Swiss Radar Watch Festival Urval, Replika Klockor

Årets slut ringer och jul- och nyårsstämningen fyller vinterluften. När snöflingorna faller, i den varma atmosfären av lysande stjärnor och fladdrande levande ljus, utbyts noggrant förberedda presenter med varandra, vilket lyser upp festivalens vackra ögonblick. Rado har valt ut tre premiumklockor, som kombinerar banbrytande design med innovativa material för att förvandla kärlek till sällskap varje minut och ge värme på vintern.

Den rena ”extraktionen” av flytande kristaller lyser i festivalen.

Låt en klocka i Rado Centrix-serien starta den underbara upptakten till jul- och nyårskarnevalen i denna romantiska säsong. När attraktivt förgyllt möter utsökt ”gyllenbrunt” återspeglar den lilla 30,5 mm urtavlan ett enkelt, enastående, sensuellt och charmigt temperament. Det radiella solmönstret på urtavlan är präglat och målat för att ge ett jämnt plan, vilket ger den en uppslukande estetisk känsla under det varma solskenet. Den är också inlagd med ädla diamanter och utsökt ”Jubilé”-gravyr, vilket gör den ännu snyggare. Remmens mittlänk är gjord av slitstarkt och hudvänligt högteknologiskt keramiskt material så att när den bärs på vintern kan den omedelbart passa hudtemperaturen utan att kännas kall. Att bära ”Golden Brown” på handleden förskönar passionerade ögonblick, som en klunk mjuk glögg, värmer ditt hjärta och skapar varma och oförglömliga nyårsminnen.

”Elda” varmt beröm och njut av ”lågan”

En bitter vinterdag omgiven av kalla vindar behöver du ett ”flammande fyrverkeri”. Rado Swiss radarklockor Captain Cooks ”Fire Cook”-serie tänder din skarpa vitalitet. ”Blazing Cook” presenteras i en enastående, trendig och avslappnad stil. Det släpper sin unika personlighet och får folk att vilja gå ut genom dörren, kliva in i snön och starta ett gratis och enkelt nyårsäventyr. Fodralet är tillverkat av Rados utsökta plasma högteknologiska keramiska teknologi, som visar en mystisk och djup rökgrå matt textur. De varma och ljusa timmarkörerna i roséguld kompletterar den rökiga tonen på urtavlan och den sportiga vridbara ramen, som visar en kontrasterande modestruktur. Förutom sitt stilrena och enastående utseende är ”Blazing Cook” utrustad med det nya Rado R808 ihåliga automatiska urverket. Genom safirglasspegeln kan du njuta av skönheten i den öppna rörelsen i drift, som visar varje tums uppfinningsrikedom av mekaniskt hantverk. Rörelsens rytm registrerar de trevliga stunderna med familj och vänner och överförs från handleden.

Färgglad artighet ”Fang” visar den faktiska karaktären.

Rado True Square Thinline ultratunna klocka ”Cream White” bryter den tråkiga vintern med ljusa färger och är inspirerad av dopaminfärgschemat för att lysa upp julens vitalitet. Den ädla och charmiga ”gräddvita” bryts bort från den konventionella festliga påklädningsrutinen och visar gamla pengars lyxiga och eleganta stil. Det är som en brittisk herre som lutar sig vid brasan för att smutta på te och läsa i den snöiga vintern, omgiven av doften av tall, och njuta av lugnet på denna vinterdag med ljudet av ved. Som märkets första ultratunna fyrkantiga högteknologiska keramiska klocka i ett stycke är ”Cream White” tillverkad av lätt och slitstarkt högteknologiskt keramiskt material. Den unika fyrkantiga och rundade hörndesignen presenterar en rationell och romantisk textur, medan den minimalistiska stilen gör det lätt att hantera olika klädscener. Det ultratunna höljet på endast 5 mm är utrustat med ett PVD-belagt trefaldigt titanlås, som är lätt att bära, registrerar varje ögonblick av sammankomst med familj och vänner, och lyser upp glädjen och värmen i varje ögonblick. Replika klockor.

Låt Rado Swiss Radar-klocka under denna jul- och nyårsgåva injicera oändlig värme i dig med sina unika och geniala klockor, och njut av en fantastisk och glädjefull tid tillsammans.