Schweiziska Mido Helmsman Series Skeleton Watch, Replica Watches

Schweiziska Mido Watch har lanserat en ny rorsmansserie med skelettklockor, som visar den utsökt fungerande helautomatiska mekaniska rörelsen genom den ömtåliga urholkade huvudplattan, som helt visar den mekaniska estetiken hos växellådan och gör den oförglömlig. Den mörkblå urtavlan skimrar med metallisk lyster och kompletterar den merceriserade boetten i rostfritt stål. Den nya klockan kombinerar teknisk skicklighet med sportig stil. Urtavlans design kombinerar uppfinningsrikedom och sticker ut med sitt unika och bländande utseende. Replica watches.

Den nya rorsmansseriens skelettklocka är doppad i mörkblått med utsökt konstnärskap, som avslöjar ett precisionsmanövrerat transmissionssystem, som modigt visar dess kraftfulla funktioner och extraordinära temperament. Designelementen i denna nya klocka fortsätter från de fyra bästsäljande modellerna som först visade utseendet på en ihålig urtavla sedan Helmsman-seriens födelse 1934, vilket ger en extraordinär visuell effekt – den vertikala Genève-remsan sträcker sig från urtavlan till urtavlan huvudplatta. Mitt bland de böljande krusningarna är rörelsen hotande och fascinerande.

Extraordinär estetisk design

Djärv och självsäker, men behåller en charmig och mystisk atmosfär. Den nya rorsmansseriens skelettklocka förenar uppfinningsrikedom i sitt estetiska utseende. Vertikala Côtes de Genève-krusningar sträcker sig över urtavlan till urverkets antracitgrå huvudplatta, vilket skapar en extraordinär visuell skönhet. Timmarkörerna behandlade med Super-LumiNova vit lysande beläggning lyser mot den blå urtavlan och kompletterar den antracitgrå minutskalan.

Den nya klockan är gjord av rostfritt stål, använder en spiralrygg och krona, och är ihopkopplad med ett merceriserat rostfritt stålband och viklås. Det är dynamiskt och bryter över gränserna.

Starkt momentum och vertikala linjer

Oavsett om du ser den framifrån eller bakifrån kan du upptäcka den unika estetiska charmen hos den nya Helmsman-seriens skelettklocka. Du kan observera dess fint snidade rörelse genom baksidan av transparent safirglas. Den automatiska oscillerande vikten är graverad med MIDO-logotypen och dekorerad med Genève-krusningar, vilket återspeglar urtavlans design. Den nya klockan är utrustad med Caliber 80 helautomatiskt mekaniskt urverk.

Den nya Helmsman-seriens skelettklocka inspirerar adrenalin med gedigen precision och använder mekanisk estetik för att spränga energin i handleden.