TAG HEUER Och Red Bull Racing Är På Väg Mot Framtiden I Full Fart, Klock Kopior

Motorvrålet vid Las Vegas Grand Prix sätter igång ett viktigt ögonblick i F1-racing. Som en symbol för precision och excellens är TAG Heuer glada över att kunna tillkännage förnyelsen av sitt långsiktiga partnerskap med Oracle Red Bull Racing.

Samarbetet mellan TAG Heuer och Red Bull Racing som inleddes 2016 har utvecklats till ett starkt partnerskap. Max Verstappen, som har varit med sedan han var 18, spelade en central roll i samarbetet. Under åren har båda parter bevittnat hans förvandling från en ung talang med en lovande framtid till en 26-årig vinnande mästare. Detta har också lagt till ett lager av djupgående betydelse till samarbetet mellan TAG Heuer och Red Bull Racing.

TAG Heuer och Red Bull Racing har redan upplevt många framgångsrika säsonger tillsammans. Det extraordinära samarbetet mellan de två parterna kommer att stärkas ytterligare baserat på den gemensamma passionen och fokuseringen under åren. När partnerskapet fortsätter kan fansen se fram emot nya spännande upplevelser och aktiviteter som fördjupar dem i F1-racing.

Genom åren har TAG Heuer och Red Bull Racing firat viktiga kapitel i F1-historien. Dessa extraordinära ögonblick inkluderar ikoniska händelser som det ärevördiga Monaco Grand Prix, erkänt som ”kronjuvelen” för varje säsong. Samarbetet mellan de två parterna har nått nya höjder, särskilt när man firar Max Verstappens förar-VM-seger i Qatar och Red Bull Racings sjätte Constructors’ Championship-trofé i Suzuka. Efter det slutade inte Verstappen sin strävan efter att vinna mästerskapet och dök upp i varje segerögonblick med Red Bull Racing Team.

Dessutom slog TAG Heuer sig ihop med Red Bull Racing för att skapa en levande och uppslukande tidsbegränsad upplevelse i Singapore. Samarbetet är ett bevis på passionen och engagemanget som båda parter delar med sina fans och ger en inblick i deras värld. Dessa milstolpeevenemang, märkta av kreativitet och innovation, ger fansen ett exklusivt backstagepass till motorsport, vilket tar dem nära hjärtat av F1-motorsporten och dess förares övertygande liv.

Partnerskapet mellan TAG Heuer och Red Bull Racing är helt i linje med båda parters kärnvärden och symboliserar inte bara strävan efter excellens utan visar också deras gemensamma kärlek till motorsport och befäster deras position som branschledare.

Å ena sidan har Red Bull Racing fört kontinuerlig innovation och ett sätt att bryta tradition till F1-världen. Den dynamiska duon Max Verstappen och Sergio Pérez representerar en oöverträffad rad förare som ständigt har tänjt gränserna för att vinna det ikoniska Monaco Grand Prix och en rad mästerskapstitlar.

Å andra sidan har TAG Heuer, ett schweiziskt klockmärke med en historia och ett arv som sträcker sig över 163 år, rötter nära kopplade till racingvärlden. Det har tillhandahållit tjänster till några av de största F1-teamen, legendariska förare och ikoniska lopp i årtionden. Tao ger stöd.

Som ett bevis på den enorma framgången med samarbetet mellan de två parterna har den gemensamma klockan som lanserats av TAG Heuer och Red Bull Racing blivit en av TAG Heuers mest sålda produkter. Dessa klockor, representerade av TAG Heuer F1-serien Red Bull Racing Special Edition, förkroppsligar den höga precisionen och överlägsna prestanda som överensstämmer med F1-racing och är också en symbol för det blomstrande partnerskapet mellan de två parterna. Kärleken till dessa klockor av fans över hela världen har cementerat bandet mellan urmakaren och laget. Klock kopior.

Frédéric Arnault, VD för TAG Heuer, delade sin spänning: ”TAG Heuer är ett av de mest erkända och respekterade varumärkena inom F1-racing. Under de senaste femtio åren har vi deltagit i totalt 14 förar-VM. titel och 11 -tid Constructors’ World Championship, vi är därför hedrade att fortsätta vårt partnerskap med den mest dominerande och inspirerande närvaron i paddocken – Red Bull Racing. Denna kontraktsförlängning är vårt längsta någonsin. kontrakt för att fira den otroliga resa vi har varit på tillsammans, allt rotat i vår gemensamma passion för excellens och den obevekliga strävan efter att driva på gränsen. Vi ser fram emot att fortsätta stödja Max Verstappen och Sergio ·Perez fortsätter att göra historia igen och ser fram emot att skapa nya klockor för Red Bull Racings globala fans.”

Red Bull Racings teamchef Christian Horner tillade: ”TAG Heuer är ett av de mest pålitliga och ikoniska varumärkena inom Formel 1-racing och vi är mycket stolta över att fortsätta vårt partnerskap med TAG Heuer. . Vårt samarbete med TAG Heuer är en källa till inspiration och innovation i hagen, och det råder ingen tvekan om att vi kommer att fortsätta att arbeta tillsammans för att ta fram gemensamma aktiviteter och co-branded produkter som imponerar publik runt om i världen.” Den rutiga flaggan för denna flygning med det extraordinära officiella tillkännagivandet symboliserar ett spännande och harmoniskt partnerskap som förkroppsligar andan av innovation, hög precision och passion för F1-racing. TAG Heuer och Red Bull Racing kommer att fortsätta att sätta standarden för excellens inom sporten och tänja på gränserna för uppnåbara mål.