Girard-Perregaux Double Flybridge Aston Martin Limited Edition, Klock Kopior

En perfekt kombination av estetik och ingenjörsdesign

År 2021 blev det schweiziska klocktillverkningsmärket GP Girard-Perregaux officiellt den officiella klockpartnern till det brittiska klassiska ultralyxmärket Aston Martin. Girard-Perregaux och Aston Martin har båda ett rikt historiskt arv. De två varumärkena har en sammanlagd historia på mer än 300 år. De delar gemensamma värderingar och strävar efter extraordinär och ren design. Deras samarbete har producerat flera enastående klockor. Arbete.

Girard-Perregaux och Aston Martin har samarbetat för att släppa den femte gemensamma klockan – Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition – vilket återspeglar båda parters engagemang för att bryta igenom prestandagränser för design och klocktillverkning. Klockan är på modet i modern stil, som sömlöst integrerar estetik och tekniska designkoncept, vilket ger enastående och extraordinär prestanda. Klock kopior.

”För den nyligen lanserade Aston Martin Limited Edition Double Flybridge beslutade ett gemensamt kreativt team bestående av designers från båda parter att utmana några av de accepterade klocktillverkningskonventionerna kring urverksdesignen. Deras fokus ligger på strukturell styvhet, prestanda och estetik. Nya överväganden gjordes, och jag är mycket nöjd med resultatet.”

Patrick Pruniaux, VD för Girard-Perregaux, sa: ”Detta handlar inte bara om att sätta Aston Martin-namnet på våra klockor. Aston Martin brinner också för denna klocka. spelade en avgörande roll i utformningen och undersökte materialen som användes i klockan. och designen av rörelsen. Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition är en enastående kulmen på samarbetet mellan de två företagen.”

Respektera tradition och omfamna framtiden

Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition är den senaste produkten i Girard-Perregaux Golden Bridge-serien, som länge har varit starkt engagerad i varumärkets DNA. 1867 ritade Constant Girard ett fickur med tre parallella broar. En gång en väsentlig del av rörelsen fick broarna utsökt dekoration och blev ett berömt estetiskt designelement. Även om GP Girard-Perregaux är stolt över sitt arv, uppehåller den sig inte vid det förflutna utan omfamnar framtiden helhjärtat. Dess verk kombinerar ofta på ett smart sätt tankeväckande individuella mönster med banbrytande material och kreativa enheter – en ny dubbelflygande klocka. Bridge Watch Aston Martin Limited Edition demonstrerar denna funktion.

Likasinnade

Girard-Perregaux och Aston Martin delar ett gemensamt språk i ”lyx”. Båda parter vet att det är lika viktigt att upprätthålla en konsekvent design som att söka genombrott. Att konsolidera denna gemensamma filosofi innebär en fast övertygelse om att mekaniska komponenter bör framkalla känslomässig solid resonans.

Aston Martin Limited Edition, Double Flybridge-klockan ärver designkonceptet från de tidigare gemensamma klockorna mellan de två parterna och omtolkar utseendet och lägger till utsökta detaljer. Klockan överger den konventionella urtavlan och exponerar GP0840000-2164-urverket, som vanligtvis är placerat på baksidan av klockan, på framsidan av klockan på ett inverterat sätt. Som ett resultat blir varje funktionell komponent en del av klockans övergripande visuella charm och troget ansluter sig till den andliga kärnan i Golden Bridge-serien. Den nya pilformade bron ger stöd för transmissionshjulståget och balanshjulet. Bäraren kan bevittna samspelet mellan olika komponenter och berätta om tidens gång tillsammans. Ärver traditionen från Girard-Perregaux, layouten av rörelsekomponenterna är symmetrisk, vilket ger ett harmoniskt och enhetligt utseende.

Konsekvent design

Med hjälp av bilindustrins praxis att eliminera onödiga material för att minska vikten överger denna klocka den traditionella urtavlan. Utformningen av visarna och tidsskalorna ärver stilen från tidigare ledklockor. Skeleton batong timmarkörer anger timmar och minuter. Händerna är gjorda av självlysande material, och färgen är lågmäld och elegant. Aston Martin Competition Green. Den flytande tidsskalan är placerad på urtavlans ring och sticker utåt. Den använder också grönt lysande material, vilket bidrar till att läsa av tiden i en miljö med dålig belysning. Gröna markeringar mellan varje tidsskala är inställda på ratten för att indikera varje minut. De två nya axlarna i Aston Martin Green är en modern blinkning till Constants skapelser på 1800-talet. Däremot hyllar färgen på axlarna Aston Martin och dess rika historia av raffinerade prestandabilar.

Viktig kraft för enastående prestanda

Makt är en förutsättning för framförande och kärnan i Girard-Perregaux och Aston Martins verk. ”Bränsletanken” på Aston Martin Limited Edition Double Flybridge Watch – pipan, är inställd på 1:30. Pipan stöds av en svart ihålig bro som bär varumärket Girard-Perregaux. Klockan är självlindande och drar energi från handledens naturliga rörelse tack vare en liten rotor som kallas mikrorotor. Tjockleken på mikrorotorn är endast 5,45 mm, vilket bidrar till rörelsens smala utseende och gör den synlig. Klockans mikrorotor är graverad med varumärket Aston Martin, som kompletterar varumärket Girard-Perregaux på pipan. När de designade cylindern och mikrorotorn tog det gemensamma kreativa teamet inspiration från bromsarna bakom Aston Martins DB12-ekrade hjul, som visade upp skarpa linjer och extra öppningar.

Lek med färger på handleden.

Färg är ett praktiskt sätt att framhäva former, ge ljus, känslor och passion till skulpturala former. På Aston Martin Limited Edition Double Flying Bridge-klockan tolkar mattgrå, levande rubin, majestätiska svarta och silverkugghjul tillsammans tidens flöde. Aston Martin Competition Green i New Banqiao följer ljuset och presenterar rika och varierande färger. Att ge brons färg var en absolut teknisk utmaning samtidigt som den behöll dess charmiga tredimensionella utseende.

Det lätta fodralet med en diameter på 45 mm är tillverkat av titan, och ytan är behandlad med en svart DLC-beläggningsprocess – enkel och elegant; det framhäver klockans unika personlighet, och både statiska och dynamiska urverkskomponenter kan visa upp sin bländande stil.

DB12 på handleden

Världens första super GT-sportbil, den kurviga Aston Martin DB12, är designad för att säkerställa komfort under långdistanskörning samtidigt som varje kilometers upplevelse blir oförglömlig. Double Flybridge Aston Martin Limited Edition delar samma filosofi. Varje linje och yta har noggrant planerats för prestanda och en utmärkt bärupplevelse. Kombinationen av olika material skapar en extraordinär touch. Remmen är gjord av svart gummi med tygeffekt, gröna sömmar och ett titan DLC-belagt trippelt viklås, vilket ger handleden oöverträffad bärkomfort och ett attraktivt utseende.