ZENITH PILOT Pilotserieklocka, Replica Watches

Sedan slutet av 1800-talet har ZENITH varit verksamt inom flyget. Som en pionjärtillverkare av flygplansinstrument och flygklockor har dess noggranna, pålitliga, hållbara, tydliga och lättlästa precisionsinstrument åtföljt den allt mer blomstrande utvecklingen av flygindustrin. Som den äldsta serien av Zenith klockfabriken har PILOT-klockorna i pilotserien arbetat sida vid sida med modiga flygpionjärer, inklusive Louis Blériot, sedan början av 1900-talet, och ständigt strävat efter att flyga i himlen. Den höga drömmen visar modet att utmana sig själv och obevekligt utforska det okända och gränserna. PILOT pilotseriens klockor är innovativa, ärver det historiska arvet samtidigt som de balanserar med den moderna atmosfären. De kommer att presentera en ny serie klockor på 2023 ”Watches and Miracles” Haute Horlogerie-utställningen i Genève, absorbera historiska avtryck och förnya med modern estetik. Flera klockor i PILOT-pilotserien har ärvt det förflutna och de nya mästerverken 2023. De bär alla på Zeniths varumärkesanda ”Time To Reach Your Star” (dröm om stjärnor, gå med sanning) och är också en symbol för mänskligt flyg och sanning— symbolen för Lishis gemensamma utvecklingsprocess.

Noggrann och pålitlig, skjuter i höjden tusentals mil

Den 25 juli 1909 lotsade Louis Blériot Bleriot XI över Engelska kanalen, en 40 kilometer lång resa som varade i 37 minuter. Leo blev en veritabel ”King of Breaking Limits”, och med Zenith-klocka han bar bevittnade han det första språnget i den mänskliga luftfartens historia. Bland de många pilotklockorna berömde Blériot flygplansklockan Zenith Type 20, som också används flitigt i den franska flygindustrin. Klockans lilla sekundvisare, stora lysande visare och tidsskalor vid 6-tiden är alla enkla att läsa. Designen på klockans krona gör den lätt att använda även när man bär handskar. Denna klocka är utrustad med ett bimetalliskt balanshjul, en antimagnetisk automatisk kompensationsfjäder och en schweizisk gaffelutlopp för att säkerställa tillförlitlighet och noggrannhet i luften.

Med bibehållen de ikoniska designelementen från sina föregångare, släpptes PILOT pilotserien Type 20 flygplansklocka, begränsad till 250 delar, 2012 för att hylla pionjärerna. Den skårade kronan på klockan påminner om kronan på gamla pilotklockor, 57,5 mm. Klockfodralet med diametern är tillverkat av titan för att balansera vikten av det manuella 5011K mekaniska urverket. Dess handsydda och rullade läderrem överensstämmer med den svarta urtavlan, vilket visar det heroiska utseendet. Dess lilla sekundvisare klockan 9 och effektreservdisplayen klockan 3 ger en perfekt visuell balans. Det kondenserar konceptet och funktionen hos tidiga pilotklockor och tolkar skickligt den estetiska stilen att flyga tusentals mil. Replica watches.

Högtidligt och klassiskt, balanserat och elegant

ZENITH PILOT Big Date Special-klockan är i samma linje som kronografklockorna tillverkade från 1960- till 1980-talet, med fokus på funktionell display. Det 42 mm rostfria stålhöljet växlar mellan polerad och satinfinish, vilket presenterar en klassisk och elegant stil. Den svarta matta urtavlan har sandblästrats fem gånger, vilket gör den lätt att läsa och visar utmärkt visuell balans. Den lilla sekundvisaren är klockan 9, och 30-minutersindikatorn är klockan 3. Båda är färgade i blått för att skapa perfekt symmetri, en mycket modern design. De svarta ruteniumpläterade händerna täckta med lysande färg visar elegans och elegans. Urtavlan är graciös och sportig och återspeglar perfekt den enkla stilen hos de arabiska siffrorna. Denna subtila och högtidliga design påminner om Zeniths manuellt lindade klocka som släpptes 1960 – en hyllning till klockan.

Den mycket historiska handlindade kronografklockan från 1960 har ett 146 DP urverk. Totalt tillverkades 2 500 stycken. Eftersom den är tydlig, lättläst och helt ergonomisk har den blivit en favorit bland samlare med tiden. Det är en polisklassiker. Dess svarta urtavla kontrasterar skarpt med lysande digitala tidsskalor och visare. Boettens diameter är 45 mm och den är utrustad med en roterande ram med en 60-minutersskala, som visar en retro och modern stil.

Intelligenta färger, banbrytande timing

Reser på den blå himlen, med utsikt över jorden och gör äventyrliga resor över olika tidszoner, ZENITH PILOT-seriens problematiska dubbeltidszonsklocka kondenserar drömmen om att resa i himlen till ett litet utrymme på handleden. 30-minutersindikatorn klockan 3 är utrustad med ett omfattande kalenderfönster, och den centrala rattrapante-nålen är dekorerad med en pil belagd med självlysande material. Tim- och minutvisarnas design demonstrerar fullt ut 2000-talets sportstil. Det finns två fat, en för timing och den andra för larmfunktionen. Knappen och kronan kan användas vid 8-tiden respektive. Starta och ställ in larm.

Liksom PILOT Pilot Series Doublematic dubbel tidszonsklocka, kännetecknas El Primero Rainbow Flyback-klockan med en sekundärfärg på infattningen av sin unika regnbågsring kronografurtavla, begagnad skala display med färggradient på ramen, och ljust orange- belagd mitt. Secondhand- och minutvisarens design utökar det praktiska med kronograffunktionen till ett ljust och iögonfallande utseende. Det har också blivit källan till klockdesign för den efterföljande nya PILOT-pilotserien med stor kalender-flyback-klocka i rostfritt stål.

Vandrar du i himlen, friheten är din.

ZENITH har aldrig slutat gå framåt för att bryta igenom sig själv. Efter att ha samlat på sig erfarenhet av den djärva designen och banbrytande tekniken från tidigare generationer av klockor, innehåller de nya ZENITH PILOT-klockorna i pilotserien moderna innovativa element och öppnar ett nytt kapitel 2023. När de svävar i himlen och molnen, ärver den perfekt piloternas orädda anda som vågar utforska det okända. PILOT-pilotseriens stora kalender-flyback-klocka kombinerar kortfattade och kraftfulla moderna estetiska koncept. Den är tillverkad i två olika material, keramik och rostfritt stål, och har både praktiska funktioner och ett bländande utseende. Modellen i rostfritt stål växlar med färgade minuträknare och ljusorange centrala sekunder och minutvisare. Dessa klassiska designelement känns omedelbart igen i El Primero Rainbow Flyback-klockan, som släpptes 1997. Designen kopplar nära samman tradition och modernitet, och samtidigt återupplivar den det historiska arvet med ett nytt utseende.

Den nya ZENITH PILOT-klockan i pilotserien har en enkel svart-vit design. Den väljer ett modernare typsnitt eftersom dess arabiska siffror och lysande vita tidsskalor kontrasterar skarpt med den svarta opalformade urtavlan. Ordet ”Pilot” dekorerat på urtavlan berättar historien om det oupplösliga bandet mellan Zenith och den blå himlen sedan 1888. Det bevisar också att Zenith är det första och enda företaget med rätten att designa och visa produkter på urtavlan av klockor— varumärken som använder denna tekniska flygterm. Den nya ZENITH PILOT-serien av klockor kombinerar de ikoniska egenskaperna hos PILOT pilotklockor och flyginstrument från tidigt 1900-tal. Den lägger också till innovativa, unika funktioner och estetisk design till denna serie av klockor för att tilltala den nya generationen piloter. Spirit, som ärvde det förflutna från den tidigare generationens klockor, följde med flygpionjärer när de strövade över himlen och markerade samtidigt början på nästa spännande äventyr.