TAG HEUER Carrera-serien, Replika Klockor

TAG Heuer presenterar en ny tourbillon-kronograf i Carrera-serien, inspirerad av Shanghais charmiga nattvy och stadssilhuett, som integrerar avancerade urmakarkunskaper och själen i denna stad, och blir varumärkets tourbillon-kronograf. Kollektionen ingjuter djärv och fängslande glamour.

Det schweiziska pionjärmärket TAG Heuer presenterar stolt Shanghai Limited Edition av TAG Heuer Carrera Series Tourbillon Chronograph, vilket bekräftar styrkan i dess professionella urmakarkunskaper. Denna klocka, begränsad till 8 delar, kombinerar på ett smart sätt märkets banbrytande klocktillverkningshantverk med den unika essensen av Shanghai, och hyllar denna pulserande internationella metropol.

Med sin ständigt föränderliga urbana rytm och urbana anda som alltid strävar efter excellens, är Shanghai känt för sin unika charm. När natten faller och ljusen först tänds bildar skyskraporna och korsande vägar i denna livliga stad en oförglömlig nattscen, och silhuetten som består av de ikoniska byggnaderna i Lujiazui är den mest bländande delen av den, och blir Shanghai En unik symbol. Inspirerad av stadens slående utseende hyllar TAG Heuer Carrera Series Tourbillon Chronograph Shanghai Limited Edition Shanghai med sin moderna design och extraordinära prestanda, och visar konsekvent varumärkets orädda utmaning och strävan efter excellens. Utmärkt beslutsamhet.

Denna TAG Heuer Carrera Series Tourbillon Chronograph är en högprofilerad, komplex funktionsklocka i märkets produktsortiment och införlivar Shanghais unika charm i klockan. Färgdesignen på klockan fångar på ett smart sätt vitaliteten och mystiken i denna stad. Under dagen presenterar klockan en lågmäld och dynamisk stil som visar delikat skönhet med subtila utsmyckningar. När natten faller avger den ihåliga urtavlan ett charmigt ljus av blått och rosa, som klasar av neonljus som utgör den graciösa nattscenen i Shanghai, vilket gör klockan särskilt iögonfallande och attraherar fina urmakarentusiaster.

Denna 45 mm klocka fortsätter den ikoniska designen av boett, ram och rem på Carrera Turbillon-klockan. Dess helsvarta fodral är mycket slitstarkt och ultralätt svart PVD-belagd titan av klass 2 som har blivit fint frostat och parat med en kolfixerad ram med en tachymeterskala. Urtavlan antar den eleganta och balanserade klassiska Tricompax-layouten i TAG Heuer Carrera-serien, med en svart ihålig design och blå Super-LumiNova fluorescerande färg. Urtavlans mitt är tryckt med det unika ordet ”SHANGHAI.” Undertavlor är dekorerade med smaragdblått och lila vid 3 och 9-tiden, och en tourbillon med en smaragdblå fast konsol vid 6-tiden. Den tredimensionella TAG Heuer-logotypen är rodiumpläterad och timmarkörerna är täckta med blå och rosa Super-LumiNova fluorescerande färg.

Klockan är utrustad med en antireflekterande böjd safirspegel, svarta PVD-belagda titanknappar av grad 2 och en gummikrona, och knappen vid 2-tiden är dekorerad med smaragdblå accenter. Den utsökta designen kompletterar den enastående rörelsen. Denna klocka är utrustad med Heuer 02T tourbillon kronografurverk oberoende utvecklat av märket TAG Heuer och certifierat av det schweiziska officiella observatoriet (COSC). Den ger en kraftreserv på upp till 65 timmar. Baksidan av den svarta PVD-belagda titanen av klass 2 skruvad i safir kan ses med ett ögonkast. ”SHANGHAI LIMITED EDITION”, ”ONE OF 8” och konturerna av Shanghais skyline är speciellt graverade på baksidan av fodralet.

TAG Heuer Carrera Series Tourbillon Chronograph Shanghai Limited Edition använder en rem tillverkad av exklusivt svart kalvskinn och gummi, fixerad med ett sandblästrat svart viklås i titan av klass 2 och utrustad med en dubbel säkerhetsknapp med TAG Heuer vapen.

Som ett djärvt och fantastiskt mästerverk blandar TAG Heuer Tourbillon Chronograph sömlöst unika färgkombinationer och urbana landskap med märkets mest sofistikerade replika klockor, vilket förkroppsligar TAG Heuers engagemang för innovation och konsekvent engagemang för design. Från och med november 2023 kommer denna klocka, begränsad till endast åtta stycken, att säljas exklusivt i TAG Heuer-butiker på det kinesiska fastlandet.