ZENITH Presenterar DEFY Skeleton Skyline-klockan, Replika Klockor

När dagarna blir längre och temperaturerna blir varmare välkomnar ZENITH den kommande sommaren med den första DEFY Skeleton Skyline-klockan i vit keramik. Dess blåa skelettrörelse och urtavlor kompletterar sommaratmosfären.

Som ett modernt arv från den första klockan i ZENITH DEFY-serien 1969, integrerar DEFY Peak-seriens Skyline-klocka det förflutna och nuet, perfekt blandar de djärva och snygga linjerna med en solid arkitektonisk estetisk stil och utmärkt hållbarhetsprestanda. Den nya DEFY Skyline Skeleton-klockan i vit keramik demonstrerar till fullo symmetrin i skelettrörelsen och urtavlan och kombinerar den på ett skickligt sätt med det rent vita keramiska utseendet. Detta är en första kombination i sitt slag i DEFY Skyline-klockan. Efter omväxlande satinborstad och polerad finish blir ytan på den vita keramiska boetten och den dodekagonala ramen extremt slitstark, vilket gör att DEFY Skyline-klockans enastående design passar perfekt i olika bärscenarier. Dessutom är DEFY Skyline Skeleton-klockan i vit keramik vattentät till ett djup av 10 ATM (100 meter), vilket enkelt kan klara av olika sommaraktiviteters behov. Replika klockor.

Denna nya ZENITH DEFY Skyline Skeleton-klocka är ihopkopplad med ett vitt keramiskt fodral, som kompletterar dess djupblå skelettrörelse och urtavlor. Den skelettformade urtavlan ändras ständigt under ljuset och visar olika nyanser av blått, vilket omtolkar märkets ikoniska fyruddiga stjärnlogotyp sedan 1969, som visas fullt ut i DEFY-serien. Under den skelettförsedda urtavlan syns El Primero 3620 SK högfrekvent automatiskt lindningsurverk utrustad med klockan, också dekorerad med den ikoniska blå tonen av märket Zenith, som påminner människor om den ändlösa natthimlen. Denna DEFY-seriens skelettformade skyklocka vit keramikmodell överger den traditionella begagnade urtavlan och ersätter den med världens första och enda 1/10 sekunds kronografurtavla som går kontinuerligt med konstant hastighet, roterar en gång var 10:e sekund, och påminner människor om att uppskatta goda sommartider i varje sekund.

ZENITH Zenith DEFY Peak Series Hollow Sky Watch White Ceramic är designad med flera funktioner i åtanke, med ett integrerat vitt keramiskt armband och ett väldefinierat polygonalt fodral, som presenterar en satin och polerad finish, som är mycket harmonisk. Klockan har också ett ljust vitt gummiband utsmyckat med ett stjärnhimmelsmönster som kompletterar det keramiska materialet. Bäraren kan till fullo utnyttja det geniala remsnabblåssystemet på fodralet, som enkelt kan bytas ut utan hjälp av några verktyg.

Zenith DEFY Skeleton Skyline-klockan i vit keramik är utrustad med El Primero 3620 SK högfrekvent automatiskt lindningsskelettverk. Den har också en 1/10-sekunds kronografdisplay som drivs av en 5Hz escapement-mekanism. Klockan har en gångreserv på cirka 60 timmar och är utrustad med en stopp-sekund enhet för exakta tidsinställningar.

Zenith DEFY Skeleton Skyline-klockan i vit keramik finns tillgänglig i begränsade mängder hos Zenith-butiker, onlinebutiker över hela världen och auktoriserade återförsäljare.